Recensies

Klik hier om naar Iens doorgestuurd te worden waar u uw recensie kunt achterlaten, of die van anderen kunt bekijken.

Bij voorbaat dank voor uw feedback!

Karin Westerbos-Hoekdijk over kunst & Kitchen

Heerlijk gegeten, mooie en verse producten, veel keus voor vegetariërs en -altijd het belangrijkste- er wordt met heel veel liefde gekookt. Wij komen graag weer terug!

Jacqueline  168 over kunst & Kitchen

Heerlijk gegeten. Het eten was puur van smaak en gemaakt van verse producten.
De service begon al bij het telefonisch reserveren, De eigenaar vroeg of er nog mensen waren met allergieën, glutenvrij of vegetarisch. Want dan kon hij er extra rekening mee houden. Top!
Georges kwam persoonlijk aan tafel om uitleg te geven over de menukaart en of er speciale wensen waren. Ook Maaike vd bediening was erg vriendelijk en gastvrij.
We hebben genoten vd heerlijke soep en mosselen vooraf.
Als hoofdgerecht een mixed grill besteld en lamsstoofpot.
Beide gerechten smaakte heerlijk en puur.
Georges je bent een topkok en gastheer.

Mezda over Kunst & Kitchen

Na vele verhalen werd het tijd om zelf even te gaan ontdekken wat dit restaurant nu inhoud. De ambiance is prettig (je wordt omgeven door kunst zonder dat het teveel wordt) in het restaurant waarvan de eigenaar ook kunstenaar is.
Na onze keuze te hebben gemaakt bestellen we apart Okra bij (wie heeft dit op de kaart staan?). Er wordt keurig netjes verteld dat de bereiding hiervan een kwartiertje gaat duren, of we daar rekening mee willen houden? Het wachten wordt opeens aangenaam door een verrassingsvoorproefje; een heerlijke rijk gevulde groenten bouillon.
Wanneer onze bestelling wordt opgediend geniet mijn disgenote van de goed bereidde T-bone (een beste hap!). Ik heb gekozen voor de Kunst en Kitchen kipfilet. Een heerlijke mix van gegrilde kip met (koude) Aubergine en kikkererwten. Alles is opgediend met huisgemaakte frites en gebakken aardappelen. De Okra is heerlijk van smaak.
De wijn; voor mij wit, voor disgenote rood. Voor de rode werden we geadviseerd door de eigenaar. Ik had spijt van de witte wijn, na het legen van het glas (dat dan weer wel) toch nog een glas rood besteld die heerlijk was! Eigenlijk geen plek meer voor een dessert maar toch nog de chef iets laten maken. Deels uit nieuwsgierigheid, deels omdat ik gek op desserts ben. Het werd noten/bladerdeeg. Heerlijk, niet te zoet.
De details (denk aan tandenstokers op tafel, een sausje bij de frieten en voldoende servetten op tafel) moeten nog even aangescherpt worden. Maar dan zit je heerlijk te eten voor een zeer aangename prijs.
Samen met de Thaise buurvrouw wordt dit weer een leuk restaurantstraatje waar het uitstekend vertoeven is! Dit smaakt naar meer!

Gegeten op 7 februari 2015