-
-
Voorgerechten / Appetizers with baquette
-
Baba Ghanouj
3,50Puree van aubergine, Tahin en zwarte olijven
Paste made from eggplant, yogurt and black olives
-
Ciabatta met de keuze van drie soorten uit vier voorafjes, Humus, Baba Ghanouj, Tahin en Feta ( voor twee pers. € 9,50 )
69,50CIABATTA BAQUETTE WITH THREE DIFFERENT APPETIZERS
-
Humus
3,25Puree van kikkererwten en zwarte olijven
Paste made from chickpeas and black olives -
Romige feta met tomaat en koriander
3,25Creamy feta with tomato and cilantro
-
Tahin
3,25Dip gemaakt van sesamzaad
Paste made from made of sesame seeds -
Tapenade van zongedroogde tomaten en zwarte olijven
3,50Tapenade from sundried tomatoes and black olives. ( voor twee pers. € 6,00 )
-
Voorgerechten / Starters
-
Gebakken champignons met een mix van noten, rozijnen, verse koriander en mint
7,75Fried mushrooms with a mixture of nuts, raisins, fresh cilantro and mint
-
Gevulde artisjok met geitenkaas en zwarte olijven
7,25Stuffed artichoke with goat cheese and black olives
-
Mosselen uit de oven met tomatensaus, koriander en fetakaas
7,75Mussels with tomato sauce, cilantro and feta cheese
-
Soepen / Soups
-
Rode linzensoep met crème fraîche en gebakken uien
5,75Red Lentil Soup with crème fraîche and fried onions
-
Soep van de dag
3,75Soup of the day
-
-
-
Hoofdgerechten / Main courses
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met bulgur of gebakken aardappelen. Wenst u op de samenstelling van uw hoofdgerecht nog een culinaire toevoeging dan verwijzen wij u naar onze speciale kolom suppleties! All main courses are served with bulgur or Baked potatoes
-
Eendenborst met wijn-druivensaus (wijn tip Antares Shiraz)
19,5Duck breast with wine-grape saus
-
Falafel met Fool-medames
12,5(gestoofde tuinbonen), tomaten, patat en sla
Combination of Falafel with Fool-mdames (stewed broad beans) with tomatoes‚ fries and salat -
Gebakken kabeljauw met tomatensaus en tijm
18,5Baked codfish with tomato sauce and thyme
Wijn tip Montgolfier Sauvignon Blanc -
Gepocheerde kipfilet,
16,5met stukjes sinaasappel op een bedje van spinazie.
Poached chicken with orange slices on a bed of spinach.
Wijn tip Montgolfier Sauvignon Blanc -
Gevulde courgette en paprika (er wordt geen bulgur of aardappels bij geserveerd)
16,5Bruine linzen, dadels, geitenkaas en gevulde paprika met Bulgur
Filled courgette and paprika with brown lentils and paprika filled with Bulgur -
Kalfsribeye met tomaten-thijmsaus (wijn tip Montgolfier Merlot)
18,50VEAL RIBEYE WITH A TOMATO-THYME SAUCE
-
Kalfsstoofpot of runderstoofpot (wijn tip Montgolfier Merlot)
17Ovenschotel met uien, tomaten en groenten.
Beef stew or Calves stew (oven dish) with potatoes, onions, tomatoes and vegetables -
Kippendijfilet van de gril met pittige tomatensaus.
14,5Chicken thigh filet of the grill with spicy tomato sauce.
Wijn tip Montgolfier Chardonnay -
Kiptajine met groenten, pruimen uit de oven.
16,25Chicken tajine with vegetables and Plums from the oven.
Wijntip Paul Mas Cabernet Sauvignon -
Koshari uit Alexandria
13,5Bruine linzen met rijst, kikkererwten, gebakken uien en tomatensaus
Brown lentils with rice, chickpeas, fried onions and tomato sauce -
Kunst & Kitchen Lamsstoofpot, (Wijn tip Paul Mas Cabernet Sauvignon)
18,5Met dadels, vijgen, olijven en een mix van noten
Lamb stew with dates, figs, olives and mixed nuts. -
Kunst en Kitchen Kippendijenfilet (Wijn tip Montgolfier Merlot)
15,5Met Aubergine, tomaat, kikkererwten en Crème fraîche
Chicken Thighs filet with eggplant, tomatoes, peas and crème fraiche -
Kunst en Kitchen salade
16,75Kipsalade met appel, notenmix en gemberdressing (er wordt geen bulgur of aardappels bij geserveerd)
Chicken salad with apples, mixed nuts, seasonal fruits and ginger dressing -
Lamskoteletten en lamszadel, ( wijn tip Antares Shiraz )
19,75Gebakken in olijfolie met munt en koriander.
Lamb racks and saddle fried in olive oil with mint and cilantro -
Lamsstoofpot, (wijn tip Antares Shiraz)
17,5Op traditionele Egyptische wijze bereid met tomaten, uien, olijven en kikkererwten.
Lambstew prepared on the traditional Egyptian way with tomatoes, onions, olives and chickpeas -
Mixed grill Kunst en kitchen
20,5Gegrilde lamsspiesjes, Sish Kebab en Kippendijfilet met patat, sla, en tahin saus. (voor twee pers: 38,50)
Grilled Lamb skewers, Sish Kebab , chicken thigh with fries, salad, and Tahini saus. (for two pers: 38,50) -
Musaqqa (Moussaka)
13,5Ovenschotel van aubergines, courgettes, tomaten en paprika’s, (met of zonder vlees)
Casserole of eggplant, zucchini, tomatoes and sweet peppers, with meat (16,50) -
Op de huid gebakken zalm
18,25met spinazie en sinaasappel saus
Skin baked salmon with spinach and orange sauceWijn tip Paul Mas Cabernet Sauvignon -
Saté van kippendijfilet van de gril met gebakken uien en patat
15,5Saté chicken thigh filet of the grill with fried onions and fries
-
Sish Kabab
6,75Gehaktspiesen geserveerd met Roergebakken groente en tahinsaus.
Minced meat skewers served with Stir-fried vegetables and tahini sauce. -
T-Bone steak van de grill (±400 gram)( wijn tip Paul Mas Cabernet Sauvignon )
26,5Met een rode wijnsaus en een scheutje Madeira
Grilled T-bone steak with a red wine sauce and a dash of Madeira -
Visschotel van de dag ( dag prijs )
dag prijsFishdish of the day ( price of the day )
-
Vistajine met courgette, cranberries en amandelen
17,5Stoofschotel met verschillende vissoorten
Fishtajine with zucchini, cranberries and almonds, casserole of different fish species
Wijn tip Antares Shiraz
-
Wij zullen er altijd alles aan doen om aan uw dieetwensen tegemoet te komen
Voor een PDF versie van de kaart, klik hier:menu 2020